Elektro-materiell

Vi tilbyr et stort utvalg av produkter, blant annet: modulære vern, luftstyrte hovedvern opptil 6300A og frekvens-omformere fra 0,37 til 1000 kW, 

Vårt materiell er CE-sertififisert og tester er utført av det italienske instituttet ECM og Svenske SEMKO. Disse bekrefter kvaliteten på produktene våre.

Vi gir deg råd og tips om hvordan jobben bør utføres 

Vi hjelper med kartlegging av mulig investeringsstøtte. 

Vi svarer raskt på dine tekniske spørsmål

Vårt elektro-materiell har unike tekniske funksjoner og et gunstig forhold mellom kvalitet og pris

Våre ansatte har bred erfaring på store å små prosjektet innen industri og energi

Beskyttelse og elektrisk utstyr

Vi er den offisielle distributøren av Rhenes i Norge og Polen, som har 20 års erfaring som produsent av elektrisk iutstyr til industrien. Rhenes er en av de ledende produsentene av elektrisk utstyr i verden. Produktene brukes  i hele Europa og i verden forøvrig. Høy kvalitet bekreftes av mange internasjonale sertifiseringer  som: ISO9001 / ISO14001, ROHS og institusjoner som UL, TUV, SEMKO, KEMA, CB, etc. 

Produktspekteret til Rhenes varierer fra strips til luftstyrte brytere med nominell strøm opp til 6300A samt vektorkontrollerte frekvensomformere opp til 1000 kW. Tilbudet inkluderer også industriell kraftautomasjon og alt koblingsutstyr sammen med kabinetter i mange utførelser. Rhenes tilbyr over 12.500 forskjellige produkter innen elektro.

  • Et bredt tilbud som dekker et bredt spekter av elektroutstyr for krevende installasjoner.
Mer om produkter

Ta gjerne kontakt med oss. 

AVITRON © 2019 - Alle rettigheter forbeholdt
Designed & Developed by LemonMind.com.