Personvern for Avitron Norge AS

Hos Avitron Norge, tilgjengelig fra https://avitron.no/, er en av våre viktigste prioriteringer personvern for våre besøkende. Dette dokumentet om personvern inneholder informasjonstyper som er samlet inn og registrert av Avitron Norge og hvordan vi bruker den.

Hvis du har flere spørsmål eller trenger mer informasjon om våre personvernregler, ikke nøl med å kontakte oss via e-post på kontakt@avitron.no

 

Loggfiler

Avitron Norge følger en standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsteder. Alle vertsfirmaer gjør dette og en del av analysen av hostingtjenester. Informasjonen som samles inn av loggfiler inkluderer internettprotokoller (IP) -adresser, nettlesertype, Internett-leverandør (ISP), dato og tidstempel, henvisende / avsluttende sider, og muligens antall klikk. Disse er ikke koblet til informasjon som er personlig identifiserbar. Hensikten med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelse på nettstedet og samle demografisk informasjon.

 

Informasjonskapsler og nett cookies

Som alle andre nettsteder bruker Avitron Norge 'cookies'. Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon, inkludert besøkernes preferanser, og sidene på nettstedet som besøkende besøkte eller besøkte. Informasjonen brukes til å optimalisere brukernes opplevelse ved å tilpasse innholdet på websiden vår basert på besøkendes nettlesertype og / eller annen informasjon.

 

Google DoubleClick DART-informasjonskapsel

Google er en av en tredjeparts leverandør på nettstedet vårt. Den bruker også informasjonskapsler, kjent som DART-informasjonskapsler, for å vise annonser til nettstedets besøkende basert på deres besøk på www.website.com og andre nettsteder. Imidlertid kan besøkende velge å avvise bruken av DART-informasjonskapsler ved å gå til Googles annonse- og innholdsnettverkets personvernregler på følgende URL - https://policies.google.com/technologies/ads

 

Retningslinjer for personvern

Du kan konsultere denne listen for å finne personvernreglene for hver av annonseringspartnerne til Avitron Norge. Personvernreglene våre ble opprettet ved hjelp av Generatoren for personvernregler.

Tredjeparts annonsetjenere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller nett Beacons som brukes i deres respektive annonser og lenker som vises på Avitron Norge, som sendes direkte til brukernes nettleser. De mottar automatisk IP-adressen din når dette skjer. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten til annonseringskampanjene deres og / eller for å tilpasse annonseinnholdet du ser på nettsteder du besøker.

Merk at Avitron Norge ikke har tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjeparts annonsører.

 

Tredjeparts personvernregler

Avitron Norges personvern gjelder ikke andre annonsører eller nettsteder. Dermed anbefaler vi deg å konsultere de respektive personvernreglene for disse tredjeparts annonseservere for mer detaljert informasjon. Det kan inneholde praksis og instruksjoner om hvordan du velger bort visse alternativer. Du kan finne en fullstendig liste over disse retningslinjene for personvern og deres lenker her: Koblinger til personvern.

Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler via de individuelle nettleseralternativene dine. Hvis du vil vite mer detaljert informasjon om informasjonskapselhåndtering med spesifikke nettlesere, kan du finne den på nettlesernes respektive nettsteder. Hva er informasjonskapsler?

 

Barnas informasjon

En annen del av vår prioritering er å legge til beskyttelse for barn mens du bruker internett. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å observere, delta i og / eller overvåke og veilede deres online aktivitet.

Avitron Norge samler ikke bevisst opp noen personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis du tror at barnet ditt ga denne typen informasjon på nettstedet vårt, oppfordrer vi deg til å kontakte oss umiddelbart og vi vil gjøre vårt beste for å raskt fjerne slik informasjon fra våre poster.

 

Online personvernregler

Denne personvernpolicyen gjelder bare for våre online aktiviteter og er gyldig for besøkende på nettstedet vårt med hensyn til informasjonen de delte og / eller samler i Avitron Norge. Denne policyen gjelder ikke informasjon som er samlet inn offline eller via andre kanaler enn dette nettstedet.

 

Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du herved til våre personvernregler og godtar vilkårene og betingelsene.

Ta gjerne kontakt med oss. 

AVITRON © 2019 - Alle rettigheter forbeholdt
Designed & Developed by LemonMind.com.